IP190920LH1-045.jpg

Bar & Balls

In het Fun & Entertainment Center

outlineslogo.png
De Schatberg
De Schatberg
Let op!

Tijdelijk gesloten

Op dit moment zijn de restaurants op De Schatberg en in het FEC Sevenum gesloten. Wel is het mogelijk om maaltijden af te halen bij het Snackpunt. Het Snackpunt is dagelijks van 17.00 uur tot 20.00 uur geopend voor het afhalen van maaltijden, friet, snacks, pizza’s en ijs. Ook is het mogelijk om een partygrill pakket bij ons af te halen.

IMG_4169.JPG
IP190920LH1-003.jpg
Logo outlines.png

Samenkomen staat bij Bar & Balls centraal

Zoals Eetcafé Trattoria het hart van De Schatberg is, is Bar & Balls dat van het Fun & Entertainment Center Sevenum. Hier komen vrienden samen voorafgaand aan een leuke activiteit, verzamelen families voor het diner bij ABC Restaurant Sevenum en wachten ouders onder het genot van een lekkere kop koffie tot de kids zijn uitgespeeld bij Mattel Play! Sevenum en The Portal Action House. Nog geen zin om naar huis te gaan? Dan is Bar & Balls dé plek om de avond of dag samen af te sluiten.

Ben jij een sportliefhebber?

Ben jij iemand die geen enkele wedstrijd mag en kan missen? Van wat voor sport dan ook? En kijk jij het liefste naar sportwedstrijden onder het genot van een lekker drankje en een borrelplank op een leuke locatie? Dan staat er bij Bar & Balls een perfecte barkruk voor jou klaar. Want bij Bar & Balls zenden wij op meerdere schermen grote live sportevenementen uit zoals:

  • Formule 1
  • Tour de France
  • EK en WK voetbal
  • Olympische spelen

Onder de zon en aan het water

genieten van een lunch en borrel of op een heerlijke warme zomeravond de zon zien ondergaan met een cocktail in je hand? Klinkt niet verkeerd, toch? Kom snel langs, want sinds afgelopen zomer is FEC Bar & Balls uitgebreid met dit prachtige terras. Hier geniet je van een heerlijk drankje of een klein hapje met prachtig uitzicht over het water!

Sfeerimpressie

De Schatberg
De Schatberg