funcenter.jpg

Fun & Entertainment Center

Laat je verbazen door het

outlineslogo.png
De Schatberg
De Schatberg
SRG_09_192035.jpg
outlineslogo.png

Verbazing op loopafstsand

Tijdens jouw verblijf op De Schatberg geniet je niet alleen van het park zelf, maar ook van haar omgeving. Bij aankomst zul je het gebouw van het Fun & Entertainment Center vast niet over het hoofd gezien hebben, want tegenover het park van De Schatberg ligt het verbazendwekkende FEC Sevenum. 

Spelen, springen en genieten van heerlijk eten en drinken. Het kan allemaal binnen de deuren van het Fun & Entertainment Center Sevenum

Tip! Als verblijfsgast van De Schatberg krijg je korting op enkele toegangskaarten. Lees verder voor meer informatie.

Pauzeren

TIJDELIJK GESLOTEN

The Portal Action House

(Leeftijd: 8+)

Stap in een fysieke gamewereld

Altijd al eens in een game willen zitten? Dat kan bij The Portal Action House in het Fun & Entertainment Center! Leg je smartphone aan de kant, stap door The Portal en loop zelf een fysieke gamewereld in. Ga de uitdagingen in drie verschillende levels aan en laat hierbij jouw BMX, spring en freerun skills zien.

Dit vind je in de 3 levels:

  • Tal van trampolines
  • Freerun parcours met airtrack en airbag
  • Pumptrack en kleine halfpipe 

Tip: Als verblijfsgast van De Schatberg koop je een ticket met korting!

TIJDELIJK GESLOTEN

The Portal Lasergame

Leeftijd 8+

Ga gewapend met een ultramodern Lasermaxx lasergun en vest de strijd aan met of tegen je familie of vrienden in The Portal Lasergame!

The Portal Lasergame arena bestaat niet uit één maar uit twee verdiepingen! Vergeet, terwijl je opzoek bent naar je tegenstander, niet om af en toe achter je te kijken want voor je het weet heeft de tegenstander jou te pakken!

Klim, spring en verstop je in de nauwe gangetjes en misschien heeft jouw strategie wel het meeste succes waardoor jij zomaar de nummer 1 van de groep kan worden!

Pauzeren
outlineslogo.png

TIJDELIJK GESLOTEN

Mattel Play!

De meest unieke binnenspeeltuin van Nederland

Mattel Play! Sevenum maakt het mogelijk om samen met je kinderen te spelen, te leren én te ontdekken. Leer samen met hun TV-helden kennen, ben samen creatief en geniet samen van een onvergetelijke dag.

Laat je verbazen in 8 verschillende belevingswerelden, zet een helm op en bouw als Bob de Bouwer™ of ben een held als Brandweerman Sam™! Bezoek Thomas de Stoomlocomotief™ op het eiland Sodor of dans in een schitterende tutu als Angelina Ballerina™.

Tip: Als verblijfsgast van De Schatberg koop je een ticket met korting!

Binnenkort!

Ontdek de hype hyperbowling bij FEC Bar&Balls

Ben jij op zoek naar een interactieve en uitdagende avond uit? Ontdek en laat je verbazen door het next level bowlen met Hyperbowling bij FEC Bar&balls.

Het licht verandert, de levels veranderen en met één bal kan zomaar de koploper veranderen in de verliezer. De LED verlichting in de HyperBumpers creëert kleurrijke bewegende targets die je moet raken om punten te scoren voordat je de pins omgooit. Pas op! Raak met je bal niets aan wat rood is, want voor je het weet ben je al je punten kwijt. Elke game heeft zijn eigen unieke reeks uitdagingen en levels en bevat video game-elementen die nog nooit eerder in het bowlingspel gebruikt zijn.

BOWLINGBALLEN_CMYK.jpg

Genieten van heerlijk eten, drinken en meer!

Bezoek de online receptie

Ben je op zoek naar praktische informatie? Of heb je een vraag? Bezoek dan onze online receptie, wellicht hebben we daar een antwoord voor je klaar staan. 

Bij de online receptie vind je onder andere antwoord op veel gestelde vragen, belangrijke documenten en openingstijden. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op! 

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

employees.png
De Schatberg
De Schatberg