Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

Fundraising event Stichting Wensambulance Limburg

Op 3 augustus 2017 vond het jaarlijkse fundraising event plaats op het terrein van De Schatberg te Sevenum. Dit event werd georganiseerd voor Stichting Wensambulance Limburg. Voorgaande edities waren een ongekend succes, toen werd er geld ingezameld voor onder andere Stichting Honderdtien en Kika. 
 
Dit jaar is Stichting Wensambulance Limburg gekozen als het goede doel wat centraal staat op deze dag. Deze stichting houdt zich bezig met het vervullen van wensritten voor volwassenen en kinderen die ernstig ziek, bedlegerig of terminaal zijn. Hierdoor kan iemand ondanks het grote verdriet, door de vervulling van een wens, weer even genieten en zijn of haar zorgen vergeten. Bij elke wens gaan er kundige zorgverleners mee die zich hiervoor belangeloos inzetten. 
 
Om er een geslaagde dag van te maken zijn er weer diverse activiteiten georganiseerd zoals een loterij en rommelmarkt. Daarnaast werden er spelletjes gespeeld, stonden er fantastische springkussen en konden kinderen zich onder andere laten schminken. Dit alles met als doel; zoveel mogelijk geld inzamelen voor Stichting Wensambulance Limburg. Ook dit jaar was de lokale radiozender Omroep Peel & Maas de hele dag aanwezig om live radio uit te zenden. Als afsluiting was er een strandfeest met DJ, kampvuur, modeshow en talentenjacht. 
 
Diverse sponsoren uit de regio hebben prijzen beschikbaar gesteld om de loterij tot een groot succes te kunnen maken. Voor een natje en een droogje werd uiteraard ook gezorgd door de horeca medewerkers van De Schatberg. Met trots kunnen we bekend maken dat er een bedrag van maar liefst €2.000,- is ingezameld! 
 
Wilt u meer informatie over Stichting Wensambulance Limburg, een wens aanvragen of een donatie doen? Bekijk de Facebookpagina of ga naar www.stichtingwensambulancelimburg.nl.