Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

ABC Restaurant Sevenum samen met WSP Noord-Limburg op zoek naar 200 medewerkers

Plaatsingsdatum: 29 mei 2017

Als onderdeel van het nieuwe Family Entertainment Center Sevenum,  opent ABC Restaurant Sevenum maart 2018 haar deuren. FEC Sevenum wordt gerealiseerd op het terrein van De Schatberg, aan de zijde van de Middenpeelweg.
ABC Restaurant Sevenum is nu gestart met de zoektocht naar 200 nieuwe medewerkers uit de regio.

Om dit aantal te kunnen werven, is De Schatberg een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met het WerkgeverServicePunt Noord Limburg. In het WSP werken de zeven Noord-Limburgse gemeenten, het UWV en de drie SW-bedrijven samen met als doel werkgevers te ondersteunen bij het opbouwen van een goed functionerend personeelsbestand.

Woensdag 24 mei jl. is de samenwerkingsovereenkomst getekend door Wethouder van Horst aan de Maas Birgit Op de Laak, Hen Schreurs van WSP en Ronald Hoppzak, namens ABC Restaurant Sevenum.

De wethouder is bijzonder gelukkig met het nieuwe bedrijf: “Het familiebedrijf De Schatberg is binnen onze gemeente al jarenlang belangrijke werkgever. De uitbreiding met deze nieuwe activiteit biedt fantastische kansen aan werkzoekenden uit onze regio”.

ABC Restaurant Sevenum is op zoek naar 200 nieuwe medewerkers, zowel vaste krachten als oproepkrachten, onder andere binnen de afdelingen bediening, keuken, spoelkeuken, kassa en gastheren/gastvrouwen. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie kijken op de website van ABC Restaurant Sevenum www.abcrestaurants.com/sevenum. 

Ronald Hoppzak: “In ons nieuwe ABC Restaurant Sevenum kunnen onze gasten straks kiezen uit maar liefst elf restaurants onder één dak. Voor één all-in-prijs gaan we onze gasten twee tot drie uur lang echt gastronomisch verwennen. Daar zoeken we de allerbeste mensen voor, mensen die onze klantgerichtheid en passie voor kwaliteit en gastvrijheid delen. We hebben er vertrouwen in dat we door de samenwerking met het WSP, deze mensen gaan vinden.”