Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

NIeuw: Family Entertainment Center Sevenum

Plaatsingsdatum: 10 april 2017

We zijn trots op deze nieuwe samenwerking! 
Family Entertainment Center Sevenum wordt gerealiseerd aan het natuurbad van De Schatberg en opent haar deuren op 1 & 2 maart 2018. FEC Sevenum bestaat uit drie verschillende belevingen onder één dak:


ABC Restaurant Sevenum
ABC Restaurant Sevenum, een verwennerij van twee of drie uur voor één all-in-prijs! Gasten krijgen een vaste tafel aangewezen van waaruit ze, in een unieke ambiance, kunnen genieten van alle gerechten uit de elf sfeervolle restaurants.


The Portal Action House
The Portal Action House is een plek om samen actief de virtuele wereld werkelijkheid te laten worden! In de setting van drie verschillende gamewerelden gaan bezoekers de strijd aan met de Evils. De bezoekers moeten de Evils verslaan op onder meer trampolines, een pumptrack, een half-pipe en een free-running-parcours.


Mattel Play! Sevenum
Mattel Play! Sevenum bestaat uit volledig gethematiseerde zones die ervoor zorgen dat kinderen hun favoriete TVpersonages, zoals  Thomas De Trein™, Bob de Bouwer™, Angelina Ballerina™, Brandweerman Sam™ en hun wereld tot leven kunnen brengen. Daarnaast kunnen kinderen hun eigen creaties bouwen in de Mega Construx™ and Mega Bloks® zones en uren plezier hebben in de Mattel Play! Roller Disco.
 

Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes:
ABC Restaurant Sevenum
The Portal Action House