banner_rob_en_emiel.jpg

Ontdek de magie van De Schatberg met Rob en Emiel

 • Locatie: De Schatberg
 • Datum: zaterdag 30 maart 2024
 • Inloop: 11.00 uur
 • Aanvang: 12.00 uur
 • Prijs: €17,50 inclusief welkomstdrankje

Logo outlines.png
De Schatberg
De Schatberg
hoed
rob_emiel_1.jpg
hoed
Logo outlines.png

Ontdek de magie van De Schatberg!

Geen grens wordt bewaakt en onmogelijkheden zijn opeens aan de orde van de dag. Stand-Up Comedy, waanzinnige acts en pure verwondering door het meest magische duo van Nederland en vér daarbuiten; Rob en Emiel. Normaal gesproken treden zij alleen op voor volwassen publiek, maar speciaal voor De Schatberg passen ze de show aan voor bezoekers vanaf 12 jaar. Een unieke kans dus om het mee te maken!

Eigenlijk moet je het zien om het te geloven, en zelfs dan geloof je het nog niet.

rob_emiel_2.jpg
Logo outlines.png

Over Rob & Emiel

De afgelopen jaren waren zij te zien in honderden televisieoptredens en duizenden shows in binnen- en buitenland. Door hun unieke mix van cabaret, magic, mentalisme, theater en interactie blijft het publiek deze artiesten bezoeken. Ze wonnen 14 keer goud op het NK, 3 keer de Grand Prix van Nederland en sleepten zelfs 3 prijzen in de wacht tijdens het WK Magic en werden betiteld tot beste mentalisten ter wereld!

In deze show laten zij enkele van hun beste acts zien en weet u zeker dat u een bijzondere en onvergetelijke show te zien krijgt.

zonnebril
rob_emiel_3.jpg

Ontmoet Rob & Emiel!

Vanaf 11.00 uur is de inloop voor de voorstelling. Ben je al eerder aanwezig? Geen probleem! Als je nog even moet wachten is de Plaza de perfecte locatie. Drink een goede kop koffie of smul van een ambachtelijk stukje Limburgse vlaai. Of wat dacht je van een lunch na afloop van de show?

De voorstelling duurt ongeveer één uur en een kwartier. Na afloop is er nog een gezellige meet & greet in de Plaza. Hier krijg je de kans om Rob & Emiel in levende lijven te ontmoeten én samen op de foto te gaan!

CHALET+_BUITENAANZICHT_GRAS_HALVE_RONDE_2017.jpg

Maak de magie compleet

Combineer de show met een verblijf

Maak er direct een weekendje weg van door een verblijf toe te voegen aan de theatervoorstelling van Rob & Emiel. Bij het bestellen van je tickets kun je een chalet of kampeerplek toevoegen aan je winkelmandje.

Chalet:

 • Inchecken op 29 maart
 • Uitchecken op 2 april
 • €70,- p.p.

Kampeerplaats:

 • Inchecken op 29 maart
 • Uitchecken op 2 april
 • €33,- p.p.

Wil je liever andere data of langer verblijven? Of wil je op De Schatberg verblijven zonder Rob & Emiel te bezoeken? Boek dan een verblijf via de oranje knop, bovenaan deze pagina.

Bemachtig nu je kaarten voor mentalistenduo Rob & Emiel!

Wil jij dit unieke spektakel niet missen en is deze magische voostelling van mentalistenduo Rob & Emiel precies waar je naar op zoek bent? Bemachtig dan nu eenvoudig je kaarten en zorg dat je erbij bent! Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Hallo, heb je een vraag of hulp nodig?

Je kunt bij ons terecht voor al je vragen over De Schatberg. Neem gerust contact met ons op.

Schatberg-telefoon.png
De Schatberg
De Schatberg
Binnenbad Buitenbad De Plaza Entertainment balie Disco FEC Bowling FEC Lasergame ABC Restaurant Sevenum Fietsverhuur Lounge Terras Receptie Serre Restaurant Snackpunt Speelbos Supermarkt Theaterplein Viskraam - elke dinsdag en donderdag Aanpassen en annuleringsvoorwaarden