_Q5A8764.jpg

Campingplaats met privé sanitair

outlineslogo.png

Vind makkelijk en snel jouw volgende vakantie

De Schatberg
De Schatberg

Campingplaats met privé sanitair

Ben je op zoek naar een campingplaats met privé sanitair? Boek dan een luxe campingplaats bij vakantiepark De Schatberg. Gelegen in Noord-Limburg, vlakbij Attractiepark Toverland en FEC Sevenum. Wij zijn een gezellige familiecamping met mogelijkheden voor iedere bezoeker. Onze vakantiepark bestaat uit zowel kampeerplaatsen als accommodaties. Beschikbaar in verschillende vormen, maten en luxe. Voor iedereen hebben wij een geschikte optie om te komen overnachten op ons park.

VIPCOMFORT_KAMPEREN_TOILETGEBOUW_BUITENKANT_BUITENZIJDE_PRIVESANITAIR.JPG

Kamperen met privé sanitair

Wij beschikken over drie verschillende kampeerplaatsen met sanitair. De eerste zijn onze Totaalcomfortplaatsen. Deze plaatsen zijn 130 m2 groot (inclusief sanitair gebouw) en zijn voorzien van 16 ampère stroom en een tv-aansluiting. Daarnaast is er ook een volledig ingerichte keuken aanwezig. De sanitaire gebouwen hebben onder andere een eigen douche en toilet. Ook zijn deze gebouwen voorzien van vloerverwarming, koude voeten zul je dus niet snel krijgen.

Daarnaast hebben we ook Vipcomfortplaatsen. Deze zijn iets groter (150 m2) en zijn ook voorzien van privé sanitair. Het verschil met de Totaalcomfortplaatsen is dat deze plaatsen geen keuken hebben. Wel zijn de sanitaire gebouwen een stuk luxer, aangezien deze beschikken over een eigen mini spa. Deze bestaat uit een sauna en een whirlpool, heerlijk om even lekker rustig bij te komen!

 De Supercomfort plaatsen zijn ook 150 m2 groot en beschikken over eigen privé sanitair. De plaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom en een tv-aansluiting. Ze beschikken in vergelijking tot de andere plaatsen niet over een eigen keuken of mini-spa. Daarnaast heeft ongeveer de helft van de sanitaire gebouwen vloerverwarming, de andere helft heeft dit niet. De plaatsen zijn dus iets minder luxe, maar zijn zeker de moeite waard!

outlineslogo.png
IMG_4791.jpg

Campingplaats met privé sanitair boeken

Wacht niet langer en boek direct jouw campingplaats met privé sanitair. Heerlijk kamperen voorzien van alle gemakken. Boeken kan eenvoudig en snel via onze site. 

Voor vragen kunt je altijd contact met ons opnemen via +3177 467 7777 of info@schatberg.nl. Wij helpen je graag bij het boeken van een geschikte campingplaats. 

IMG_1596.JPG

"Genieten van luxe op ons vakantiepark"

De Schatberg
De Schatberg