Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

jaarplaatsen

Natuurlijk wilt u het liefst het hele jaar genieten van al het moois dat De Schatberg u te bieden heeft. Dit kan op één van onze jaarplaatsen. Er even lekker tussenuit met uw gezin, wanneer u maar wilt.

Alle plaatsen zijn voorzien van riool, water, elektra (16 of 25 amp.) en CAI-aansluiting. Daarnaast is bij een aantal plaatsen aansluiting op het aardgasnetwerk mogelijk. Tevens zijn op een aantal jaarplaatsen huisdieren toegestaan.

Voor de jaarplaatsen geldt een aanvullend reglement, hierin worden o.a. de veiligheidsregels die gelden voor jaarplaatsen besproken. Dit aanvullend reglement is op te vragen bij de receptie, of u kunt hem via de link downloaden.

De tarievenlijst geeft u een overzicht van de stagelden voor een jaarplaats op De Schatberg.
 

aankoop

Als u geïnteresseerd bent in een jaarplaats kunt u het beste informatie inwinnen bij de receptie. Zij kunnen u een lijst overhandigen van eigenaren die hun caravan graag verkopen, of in contact brengen met onze makelaar die u een nieuwe jaarplaats kan aanbieden met of zonder nieuwe caravan.

De Schatberg biedt ook mogelijkheden tot de aankoop van een vakantiehuis of WABO-woning. Hiervoor zijn geregeld open dagen waar u terecht kunt met al uw vragen m.b.t. dit onderwerp. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken met onze makelaar voor een bezichtiging of informerend gesprek.

Klik op de site van Leisuremakelaar voor de te koop staande chalets op De Schatberg.
 

verkoop

Indien u uw jaarplaats op De Schatberg niet meer wilt benutten, kunt u bij de receptie of via het verkoopreglement de informatie verkrijgen m.b.t. de te volgen procedure inzake de verkoop van uw caravan.
Wanneer u een koper heeft gevonden zal er via de receptie een overdracht plaatsvinden.
 

verhuur

Als eigenaar van een jaarplaats heeft u de mogelijkheid om uw caravan te verhuren. Echter dient dit wel volgens bepaalde regels te gebeuren. Zo bent u o.a. verplicht eventuele huurders aan te melden bij de receptie.

Voor informatie over de te volgen procedure bij het verhuren van uw jaarplaats. kunt u terecht bij de receptie.