IP190920LH1-002.jpg

Bar & Balls

In het Fun & Entertainment Center

outlineslogo.png
De Schatberg
De Schatberg
IP190920LH1-052.jpg
Logo outlines.png

Samenkomen staat bij Bar & Balls centraal

Zoals De Plaza het hart van De Schatberg is, is Bar & Balls dat van het Fun & Entertainment Center Sevenum. Hier komen vrienden samen voorafgaand aan een leuke activiteit, verzamelen families voor het diner bij ABC Restaurant Sevenum en wachten ouders onder het genot van een lekkere kop koffie tot de kids zijn uitgespeeld bij Mattel Play! Sevenum en The Portal Action House. Nog geen zin om naar huis te gaan? Dan is Bar & Balls dé plek om de avond of dag samen af te sluiten.

Onder de zon en aan het water

genieten van een lunch en borrel of op een heerlijke warme zomeravond de zon zien ondergaan met een cocktail in je hand? Klinkt niet verkeerd, toch? Kom snel langs, want sinds afgelopen zomer is FEC Bar & Balls uitgebreid met dit prachtige terras. Hier geniet je van een heerlijk drankje of een klein hapje met prachtig uitzicht over het water!

strike
_LF_6955.jpg

Hyperbowlen en Classic Bowlen

Ontdek het nieuwe Hyperbowlen op één van de acht bowlingbanen bij FEC Bar & Balls.

Hyperbowlen is een compleet nieuwe manier van bowlen waarbij je niet alleen zo veel mogelijk pins moet raken, maar ook de juiste (bewegende) targets. Iedere speler gooit per beurt één bal, iedere pin is 100 punten waard en door de juiste targets in de bumpers te raken kun je deze punten tot wel vijf keer verdubbelen! Dit zorgt ervoor dat een potje Hyperbowlen tot het einde spannend blijft. De targets veranderen, de niveaus veranderen en met één enkele bal kan zelfs de winnaar nog veranderen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om op de klassieke manier te bowlen. Onze medewerkers kunnen het spel met één druk op de knop omzetten naar Classic Bowlen. 

Sfeerimpressie

Openingstijden FEC Sevenum

De Schatberg
De Schatberg