Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

Weerbericht De Schatberg

Het is rustig herfstweer met in de ochtend vaak mist. Vanaf donderdag wordt het wisselvalliger. Eerst blijft het nog vrij zacht, maar in het weekend wordt het frisser.

Vandaag is de dag opnieuw mistig van start gegaan, maar vanmiddag breekt de zon steeds vaker door. Verder blijft het vandaag en morgen op de meeste plaatsen droog. Vanaf donderdag wordt het wat wisselvalliger en in het weekend gaat de temperatuur iets omlaag.Vanmiddag hebben we te maken met bewolking, maar er zijn ook zonnige perioden. Vooral in het oosten en noordoosten trekken vanaf Duitsland een paar buien met kans op een klap onweer het land binnen. Elders blijft het droog. De middagtemperatuur ligt tussen 17 graden in het noorden tot lokaal 20 graden in het zuiden. Er staat een zwakke tot matige oosten- tot noordoostenwind. Vanavond wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af en is in het noordoosten nog kans op een enkele bui. Vannacht breiden de opklaringen zich uit en blijft het op de meeste plaatsen droog. Tijdens brede opklaringen kan opnieuw op grote schaal nevel en mist ontstaan. Het koelt af naar 9 à 10 graden en er staat weinig wind.Morgen lost in de loop van de ochtend de mist op. Vervolgens zijn er flinke zonnige perioden met slechts hier en daar enkele stapelwolken. De temperatuur komt uit op een graad of 18 in het noordwesten tot 21 graden in het zuidoosten met nog steeds een zwakke tot matige oostenwind. De dagen daarna wordt het geleidelijk wisselvalliger. Donderdag en vrijdag blijft het nog vrij zacht met een middagtemperatuur tussen 18 en 20 graden. In het weekend wordt het nog maar 16 à 17 graden.

Opgesteld op dinsdag 26 sep 2017 om 11:45

Vooruitzichten van woensdag 27 september 2017 tot zondag 1 oktober 2017

Overgang naar onbestendig weer met toenemende neerslagkansen en maximumtemperaturen die dalen naar ongeveer 16 graden in het weekeinde.


19.9°C
Sevenum, 26-09-2017 15:10

Verwachting Sevenum