Kamperen, dineren en recreëren in Limburg!

Weerbericht De Schatberg

Het Hemelvaartweekend ziet er prachtig uit met veel zon en steeds hogere temperaturen. Op zaterdag wordt het in het zuidoosten zelfs tropisch warm. Daarna neemt de kans op onweersbuien toe.

Het Hemelvaartweekend ziet er prachtig uit met veel zon en steeds hogere temperaturen. Op zaterdag wordt het in het zuidoosten zelfs tropisch warm. Daarna neemt de kans op onweersbuien toe.Vandaag schijnt de zon flink. Later op de dag ontstaan landinwaarts enkele vriendelijke stapelwolken en het uiterster noordoostenn heeft last van wolkenvelden vanaf zee. De maxima liggen rond 19 graden in de noordelijke kustprovincies en een zomerse 25 graden in Limburg. De wind komt uit het noorden en is matig van kracht.Vanavond lossen de stapelwolken vrij snel op. In de nacht is het helder, maar in het noordoosten drijven ook enkele wolkenvelden. In diezelfde regio kan ook mist ontstaan. Tegen de ochtend is het afgekoeld naar 10 graden in Groningen tot 14 graden in Zeeland. De noord(oost)enwind zwakt verder af.Morgen lossen de mist en lage bewolking in het noordoosten 's ochtends vrij snel op. Daarna volgt een stralend zonnige dag met zomerse temperaturen. Op de stranden wordt het 22 graden, maar landinwaarts worden maxima bereikt van 27 graden. Daarbij staat een zwakke tot matige oosten- tot noordoostenwind, die soms wat vlagerig is.Zaterdag wordt de heetste dag van de week met veel zon en maxima tussen 25 graden op de Wadden en een tropische 31 graden in het zuidoosten. Vanaf zondag wordt het drukkend warm en neemt de kans op onweersbuien vooral landinwaarts toe. In de nieuwe werkweek is het niet meer zo heet, maar blijft het met maxima boven 20 graden zeker aan de warme kant voor de tijd van het jaar.

Opgesteld op donderdag 25 mei 2017 om 02:45

Vooruitzichten van vrijdag 26 mei 2017 tot dinsdag 30 mei 2017

Zonnig en warm. Vanaf zondag neemt de kans op een enkele (onweers)buien toe. Aan het begin van de week vindt de overgang naar een koeler en licht wisselvallig weertype plaats.


23.6°C
Sevenum, 25-05-2017 17:10

Verwachting Sevenum